De rijlessen op uw maat

Rijschool Marius -opfriscursus-theorie-praktijk

Gratis rijproefles!!!

Breda studenten

Als jij twijfelt over welk rijlespakket je het beste kan kiezen dan is het raadzaam om een GRATIS PROEFLES (intake) af te spreken.

VERGELIJK ONZE VOORDELIGE RIJLESPAKKETTEN


Waarom RjschoolMarius?

rijlessen a 60 minuten

gratis proefles a 75 minuten

gratis praktijkboek   

gratis Wi-fi op de achterbank

instructievideo's op iPad

Instructie camera Lescam

betalen in termijnen

Faalangstinstructie begeleiding   

itheorie

Rijschool Marius Breda is een officiële iTheorie® kwaliteitsrijschool bij jou in de buurt

iTheorie is een complete theorie opleiding en bestaat uit een compleet digitaal theorieboek, maar liefst 50 theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles. Voor meer informatie neem gerust contact met Rijschool Marius Breda.

Tijdelijke actie van €69 voor €39

leerling-app

Het leerling portaal is gekoppeld aan het administratie en planningsprogramma van RijschooL Marius. Rijschool Breda werkt met de PlanGo App.

Deze biedt je vele mogelijkheden zoals:

Inzage in de eigen lesplanning

Een bevestiging per mail voor wanneer er weer een les staat ingepland  

Inzage in totale verbruik van ingekochte pakket tot dan toe

Inzage in de lesvorderingen

Inzage in facturen, betalingen en het openstaande saldo van zichzelf

Koppeling met social media

Alle afspraken worden gesynchroniseerd met de agenda op de telefoon van de leerling

ipad


De rijinstructeur gebruikt een nieuw hulpmiddel ; praktijkinstructiefilms op de Apple iPad. Elk onderdeel van de officiele rijprocedure wordt hierbij behandeld in een duidelijke geanimeerde en ingesproken animatiefilm.

lescam

In de auto is een camera geïnstalleerd die hele les opneemt zodra deze stroom heeft. Met behulp van een knop op de afstandsbediening wordt het aandachtspunt met terugwerkende kracht (10 sec) aangevinkt en later op een rustig moment besproken. Jij krijgt ook huiswerkopdrachten en met behulp van Lescam player kan jij thuis de films bestuderen.


Rijlesmetode Rijschool Breda

Bij RijschooL MariusBreda staart jij met een proefles, deze is geheel gratis zolang jij verder met ons mee gaan. Aan de hand van de proefles kunnen wij inschatten welk pakket het beste bij jou past en hoeveel dit gaat kosten. Rijschool Marius Breda biedt je altijd een opleiding aan die aansluit op jouw mogelijkheden, ervaring en je eigen wensen. Samen met de instructeur bepaal je wanneer en hoe vaak de lessen worden gegeven. Rijschool Marius Breda werkt met instructiekaarten, hierdoor kan je op elk gewenst moment precies inzien hoeveel je al geleerd hebt. Rijschool Marius Breda is volledig op de hoogte van de nieuwste regels, hiermee voorkomen we dat je tijdens je examen ineens voor spontane verassingen komt te staan.

Jij krijgt rijlessen in een rookvrije Peugeot 208 1.6 EHDI diesel en altijd van dezelfde vaste rijinstructeur en in dezelfde auto. In het geval dat de rijinstructeur ziek is of kan de les niet doorgaan wegens andere omstandigheden (bijv. autopech) zal RijschooL Marius Breda er zo goed en snel mogelijk voor zorgen dat een vervangende les wordt geregeld.

Wij bouwen de lessen altijd van makkelijk naar moeillijk op en wij bieden tijdens de lessen veel verschillende oefensituaties. Onze rijinstructeur heeft veel geduld en jij krijgt gegarandeerd altijd antwoord op alle vragen die jij hem stelt.

Jij krijgt van ons een professionele opleiding die aan de laatste criteria van IBKI voldoet, zodat jij straks in een keer kunt slagen.

Opfriscursus Rijschool Marius Breda

Voor wie is de opfriscursus geschikt?

Voor de automobilisten die:

Al een tijd niet of af en toe hebben gereden

Moeite hebben met parkeren, bocht achteruit rijden, keren door middel van steken of halve draai, invoegen op de snelweg

  Niet vaak met een handgeschakeld auto rijden

Moeite hebben met de verkeersborden/regels

Zich onzeker voelen achter de stuur

Moeite hebben met het rijden tijdens lastige weersomstandigheden (regen, mist, sneeuw e.d.) of 's nachts