Wie zijn wij

Rijschool Marius is een dinamische rijschool die je graag willen leren om zelfstandig te zijn. Jij hoeft niet meer met openbaar vervoer naar het werk te reizen, jij hoeft niet meer op iemand te wachten jou op te halen, jij hoeft niet meer met de bus op vakantie, met andere woorden hoeft jij niet meer afhankelijk te zijn. Het is tijd om zelf jouw eigen weg te kiezen. Het is tijd om JOUW RIJBEWIJS te halen!!! En wij zullen jou helpen met het leren rijden zodat jij op de weg zelfstandig, veilig en vlot kan.

De rijlessen zullen in een rookvrije BMW 1 serie handgeschakeld diesel en een Hyundai Kona elektrisch (automaat) gevolgd worden. Deze auto's hebben zeer prettige rijeigenschappen voor de beginnende bestuurder. Het comfort dat deze auto's bieden is ronduit geweldig, ook op het gebied van veiligheid scoort deze auto's ontzettend hoog.

Ben je op zoek naar een professionele, betrouwbare maar ook gezellige rijschool in en rondom Breda, Tilburg, Dordrecht, Etten-Leur, Den Bosch of Amsterdam? Wil jij voordelig en in eigen tempo jouw rijbewijshalen?

Wij bieden rijlessen aan in en rondom Breda, Tilburg, Dordrecht, Etten-Leur, Tilburg en Den Bosch. Woon jij niet in deze gebieden? Geen probleem, op meer dan 40 km afstand voor een toeslag van €0.20/km zullen we kijken wanneer het beste voor iedereen zou uitkomen om rijlessen in te plannen.

RijschooL Marius voldoet aan al jouw wensen.

Rijlesmetode

Bij RijschooL Marius start jij met een proefles, deze is geheel gratis zolang jij verder met ons mee gaat. Aan de hand van de proefles kunnen wij inschatten welk pakket het beste bij jou past en hoeveel dit gaat kosten. Wij bieden je altijd een opleiding aan die aansluit op jouw mogelijkheden, ervaring en je eigen wensen. Samen met de instructeur bepaal je wanneer en hoe vaak de lessen worden gegeven. Wij werken met instructiekaarten, hierdoor kan je op elk gewenst moment precies inzien hoeveel je al geleerd hebt. Wij zijn volledig op de hoogte van de nieuwste regels, hiermee voorkomen we dat je tijdens je examen ineens voor onaangename verassingen komt te staan.

Jij krijgt rijlessen in een rookvrije BMW 1 serie diesel handgeschakeld of Peugeot 308 1.6 BlueHDI automaat en altijd van dezelfde vaste rijinstructeur en in dezelfde auto. In het geval dat de rijinstructeur ziek is of kan de les niet doorgaan wegens andere omstandigheden (bijv. autopech) zal RijschooL Marius er zo goed en snel mogelijk voor zorgen dat een vervangende les wordt geregeld.

Wij bouwen de lessen altijd van makkelijk naar moeillijk op en wij bieden tijdens de lessen veel verschillende oefensituaties. Onze rijinstructeur heeft veel geduld en jij krijgt gegarandeerd altijd antwoord op alle vragen die jij hem stelt.

Jij krijgt van ons een professionele opleiding die aan de laatste criteria van IBKI voldoet, zodat jij straks in een keer kunt slagen.