De rijlessen op uw maat

Rijschool Marius -opfriscursus-theorie-praktijk

Mijn.Cbr-theorie aanvragen

Snel, gemakkelijk en veilig het CBR theorie-examen aanvragen via Rijschool Marius                                                                   

Reserveer Auto theorie examen (B)

Reserveer Motor theorie examen (A)

Reserveer Bromfiets theorie examen (AM)

CBR theorie examen aanvragen

Tarieven theorie CBR aanvragen

Auto (B)                                           € 50,20

Bromfiets (AM)                              € 50,20

Motor (A)                                          € 50,20

Tractor (T)                                        € 65,85

Taxi (TVT)                                         € 63,40

Individueel begeleid examen +€77.25

Extra tijd tijdens het examen +€26.00

Examen in het Engels                 +€26.80


Mijn CBR-Theorie aanvragen

Rijschool Marius is een intermediair voor het reserveren van jouw theorie examens bij het CBR. Wil je graag wat sneller examen doen maar staan deze mogelijkheden niet op onze website? Stuur dan gerust een spoedverzoek naar ons. Dit kan gemakkelijk via het contactformulier. In de meeste gevallen kun je al binnen paar dagen examen doen! Andere voordelen van online reserveren via Rijschool Marius, zijn dat je geen DigiD code nodig hebt, je sneller en makkelijker kunt reserveren en je het reguliere examen tot 15 werkdagen van tevoren kosteloos kunt verzetten. Examen verzetten binnen 15 werkdagen is mogelijk tegen betaling van een toeslag t.w.v. € 31. Let op: een individueel begeleid theorie-examen of een theorie-examen met extra tijd kan nooit verzet of geannuleerd worden. Het CBR rekent hiervoor namelijk geen bemiddelingskosten maar je hebt dan ook geen extra voordelen.

Het enige dat je dient te doen om je examen te reserveren via Rijschool Marius, is de bovenstaande formulier invullen. Vul daar alle benodigde gegevens in en kies een voorkeursdatum die jou het beste uitkomt. Wel kan het voorkomen dat de door jou gekozen voorkeursdatum niet beschikbaar is, in dit geval sturen wij je binnen 5 werkdagen nieuwe keuzemogelijkheden per e-mail. Kijk eerst goed in je agenda of het op de door jou gekozen datum echt mogelijk is, dit om onnodig verzetten te voorkomen. Omdat het CBR alleen doordeweeks geopend is en aan bepaalde openingsdagen vastzit, is het mogelijk dat je bijvoorbeeld naar school moet op de gekozen datum. Vraag hiervoor vrij op school.

De betaling moet meteen na de reservering gedaan worden. U kunt betalen via internetbankieren op de rekeningnummer NL15INGB0007445567 t.n.v. Rijschool Marius en bij de omschrijving moet de categorie van het theorie examen invullen.

Zodra je de reservering hebt afgerond met de betaling ontvang je binnen 5 werkdagen per e-mail alle benodigde informatie aangaande jouw theorie examen inclusiefde oproepkaart. In de oproepkaart staan alle gegevens die je nodig hebt om deel te nemen aan het theorie examen. Hierin staat ook het reserveringsnummer waarmee je dient in te loggen bij het CBR voordat je aan het theorie examen begint. Zorg dat je minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig bent op de locatie die vermeld staat in de oproepkaart.

Rijschool Marius helpt je met het leren van je theorie examen. Dankzij de theoriecursus van iTheorie leer je efficiënt en digitaal naar je theorie examen toe. Kies uit het iTheorie auto, bromfiets of motor voor een passend pakket!