De rijlessen op uw maat

Rijschool Marius -opfriscursus-theorie-praktijk

CBR

Alleen je rijschool, in dit geval RijschooL Marius, kan voor jou het praktijkexamen aanvragen. Daar moet RijschooL Marius natuurlijk wel toestemming voor hebben. Je geeft toestemming door RijschooL Marius te machtigen.

Meer informatie hier.

Gezondheidsverklaring

Voordat je het praktijkexamen kunt aanvragen moet je de (medische) gezondheidsverklaring invullen op de site van het CBR.

De gezondheidsverklaring bestaat uit een aantal vragen over je gezondheid. Kunnen al deze vragen met” nee” worden beantwoord dan kun je met dit formulier je rijbewijs aanvragen. Het CBR brengt hiervoor wel kosten in rekening.

DigiD

DigiD staat voor Digitale Identiteit. Met jouw DigiD kan je inloggen op websites van de overheid. Jouw DigiD bestaat uit een gebruikersnaam en een wachtwoord die jij allebei zelf kiest.

Jij bent niet wettelijk verplicht een DigiD aan te vragen, maar om een theorie-praktijk examen te reserveren of een rijschool te machtigen heb jij wel een DigiD account nodig. Het is GRATIS !

Kijk hier

LET OP! Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan gratis aan via digid.nl. Je ontvangt binnen 5 dagen een activeringscode. Onthoud je inloggegevens goed. 

                          Machtig RijschooL Marius